Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

ΚΙΝΑ White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Η White Smart Technology είναι ηγέτης της αγοράς στην υλοποίηση έξυπνων καρτών και συναφών προϊόντων.Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μια μεγάλη ποικιλία από κάρτες κλειδιών ξενοδοχείου., smart cards woodend και αξεσουάρ, μαζί με RFID βραχιόλια και RFID key fobs, συν RFID ετικέτες ετικέτες, αναγνώστες και ούτω καθεξής!

 

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία από όλο τον κόσμο.Αυτή η προσέγγιση είναι κατάλληλη για στενή συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς, ώστε να φέρουμε στο σπίτι τις τεχνικές παραγωγής και τα προϊόντα που μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε τις τελευταίες καινοτομίες στους πελάτες μας.Με τις διεθνείς μας συνδέσεις μπορείτε να έχετε εγγυημένη πρόσβαση στην τελευταία τεχνολογία που προσφέρει ο κόσμος των πλαστικών καρτών.

 

Απολαμβάνουμε σχέσεις με τους κορυφαίους προμηθευτές κλειδαριών. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την εμπιστοσύνη και την άνεση να πάρετε την ίδια αρχική ποιότητα με τον προμηθευτή κλειδαριών σας.Αλλά με άμεσα κόστη του κατασκευαστή και ταχύτερους χρόνους απόκρισηςΤα προϊόντα μας είναι συμβατά με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές κλειδαριών, συμπεριλαμβανομένων των Saflok, Kaba Ilco, Onity, Miwa και Ving.Οι κάρτες κλειδιών ξενοδοχείων RFID και τα διαπιστευτήρια RFID κατασκευάζονται με την ποιότητα ISO (Διεθνής Οργάνωση Προτύπων)Οι κάρτες RFID και τα διαπιστευτήριά μας παρέχουν ακριβή και γρήγορη ανάγνωση επειδή χρησιμοποιούμε τα καλύτερα τσιπ υψηλής συχνότητας που υπάρχουν.


Είμαστε επίσης επαγγελματίες και έμπειροι για προσαρμοσμένες ετικέτες, που θα βοηθήσουν τους πελάτες να λύσουν ειδικές και δύσκολες εφαρμογές RFID.Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο στο σχεδιασμό των κερατών., την ανάπτυξη λύσεων και τον εξοπλισμό αυτοματισμού, ιδίως στις ετικέτες διπλής συχνότητας EAS/RFID, τις ετικέτες ελαστικών RFID, τις ετικέτες μετάλλων υψηλής θερμοκρασίας, τις ετικέτες εύκαμπτων μετάλλων, τις ετικέτες πλυντηρίων, τις ετικέτες κοσμημάτων κλπ.

 

Η White Smart διαθέτει βαθιά εμπειρία στην τεχνολογία NFC, η οποία επιτρέπει στις συσκευές να επικοινωνούν απλά φέρνοντάς τις κοντά.Κατανοούμε τις περιπλοκές και τις δυνατότητες της NFC και αξιοποιούμε αυτή τη γνώση για να παρέχουμε πρωτοποριακές λύσειςΟι λύσεις μας περιλαμβάνουν ετικέτες NFC, κάρτες, αναγνώστες και εφαρμογές λογισμικού που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να ενσωματώνουν την τεχνολογία NFC απρόσκοπτα στα απαραίτητα προϊόντα ή υπηρεσίες.

 

Οι λύσεις μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των λιανικών πωλήσεων, των μεταφορών, της υγειονομικής περίθαλψης και του ελέγχου πρόσβασης.Παρέχουμε ειδικές λύσεις NFC που αντιμετωπίζουν τις μοναδικές προκλήσεις και απαιτήσεις κάθε τομέα., ανοίγοντας νέες δυνατότητες και επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να παραμείνουν μπροστά.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

ΚΙΝΑ White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Άσπρος έξυπνος που χτίζεται το 2007, παρέχοντας τις μιας στάσης υπηρεσίες για τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών. Οι ομάδες μας είναι αποφασισμένες να αφιερώσουν το κάθε μας

 

γνώση προσπάθειας και βιομηχανίας για να σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Πιστεύουμε την ταχεία υπηρεσία μας και η υψηλότερη ποιότητα μπορεί να εξασφαλίσει ικανοποίηση πελατών.

 

 

ΚΙΝΑ White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : NXP, ATMEL, ΑΛΛΟΔΑΠΌΣ, IMPINJ, ST ΚΑΙ ΟΎΤΩ ΚΑΘΕΞΉΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~60

Ετήσιες πωλήσεις : 50 million-80 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ White Smart Technology Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ White Smart Technology Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ White Smart Technology Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ White Smart Technology Πιστοποιήσεις