Αρχική Σελίδα

White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Κίνα White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Η ΑΣΠΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ του cSmart είναι πρωτοπόρος στην αγορά στην εφαρμογή των έξυπνων καρτών και των σχετικών προϊόντων. Στέλνοντας πάνω από 100 εκατομμύριο προϊόντα παγκοσμίως, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μια απέραντη σειρά κάρτας, έξυπνων καρτών και εξαρτημάτων ξενοδοχείων βασικής, μαζί με RFID wristbands και τις βασικές αλυσίδες ρολογιού RFID, συν τις ετικέττες ετικετών RFID, αναγνώστες και ούτω καθεξής!

 

Οι μονάδες παραγωγής μας εκμεταλλεύονται πιό πρόσφατο τον τεχνολογία-πηγάζοντα από όλο τον κόσμο. Αυτή η προσέγγιση παραχωρεί να συνεργαστεί στενά με τους διεθνείς οργανισμούς για να φέρει τις τεχνικές κατ' οίκον κατασκευής και τα προϊόντα που επιτρέπουν σε μας για να δώσουν τις πιό πρόσφατες καινοτομίες στους πελάτες μας. Με τις διεθνείς συνδέσεις μας μπορείτε να εγγυηθείτε την πρόσβαση στην πιό πρόσφατη τεχνολογία που ο κόσμος των πλαστικών καρτών πρέπει να προσφέρει.

 

Η ΑΣΠΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ του cSmart έχει το compentence πυρήνων της εκτύπωσης στα πλαστικά και κατά συνέπεια παρέχει ολόκληρη μια σειρά των πλαστικών καρτών που είναι χρήσιμες στη βιομηχανία ξενοδοχείων. Keycards δωματίων φιλοξενουμένων, κάρτες ιδιότητας μέλους, κάρτες πίστης, POS κάρτες, κάρτες SPA, κάρτες ταυτότητας, κάρτες RIFD, προπληρωμένες κάρτες και οποιαδήποτε άλληδήποτε τυπωμένη πλαστική κάρτα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ξενοδοχείο.

 

Απολαμβάνουμε τις σχέσεις με τους κορυφαίους προμηθευτές κλειδαριών. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την εμπιστοσύνη και την άνεση να πάρετε την ίδια αρχική ποιότητα με τον προμηθευτή κλειδαριών σας. Αλλά με άμεσες δαπάνες κατασκευαστών και γρηγορότερους χρόνους απόκρισης. Τα προϊόντα μας είναι συμβατά με όλους τους σημαντικούς κατασκευαστές κλειδαριών, συμπεριλαμβανομένου Saflok, Kaba Ilco, Onity, Miwa, και Ving. Οι βασικές κάρτες ξενοδοχείων RFID και τα πιστοποιητικά RFID κατασκευάζονται στην ποιότητα του ISO (οργάνωση διεθνών προτύπων). Οι κάρτες και τα πιστοποιητικά RFID μας παρέχουν ακριβής και γρήγορος διαβάζουν επειδή χρησιμοποιούμε την καλύτερη υψηλή συχνότητα που διαβιβάζει τα τσιπ διαθέσιμα.

 

Επιπλέον, παρέχουμε η λύση ότι RFID στη συλλογή δεδομένων που αποτρέπει χάνει, ένα κύριες ετικέττες υψηλής επίδοσης RFID κατασκευής για λιανικό, λογιστικές και άλλες ακριβείς απαιτήσεις υγειονομικής περίθαλψης, προτερημάτων ΤΠ, βιομηχανίας, πετρελαίου & αερίου, των πελατών.


Είμαστε επίσης επαγγελματικοί και πεπειραμένοι για τις προσαρμοσμένες ετικέττες, οι οποίες θα βοηθήσουν τους πελάτες για να λύσουν τις ειδικές και δύσκολες εφαρμογές RFID. Μετά από τα έτη έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας, έχουμε κάνει πολλή μεγάλη σημαντική ανακάλυψη στο σχέδιο κεραιών, την ανάπτυξη λύσης και τον εξοπλισμό αυτοματοποίησης, ειδικά στις διπλές ετικέττες συχνότητας EAS/RFID, την ετικέττα ροδών RFID, την υψηλής θερμοκρασίας ετικέττα μετάλλων, την ετικέττα εύκαμπτων μετάλλων, τις ετικέττες πλυντηρίων, τις ετικέττες κοσμήματος, κ.λπ.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Άσπρος έξυπνος που χτίζεται το 2007, παρέχοντας τις μιας στάσης υπηρεσίες για τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών. Οι ομάδες μας είναι αποφασισμένες να αφιερώσουν το κάθε μας

 

γνώση προσπάθειας και βιομηχανίας για να σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Πιστεύουμε την ταχεία υπηρεσία μας και η υψηλότερη ποιότητα μπορεί να εξασφαλίσει ικανοποίηση πελατών.

 

 

Κίνα White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα White Smart Technology Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology White Smart Technology
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : NXP, ATMEL, ΑΛΛΟΔΑΠΌΣ, IMPINJ, ST ΚΑΙ ΟΎΤΩ ΚΑΘΕΞΉΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~60

Ετήσιες πωλήσεις : 80 million-10 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα White Smart Technology Πιστοποιήσεις Κίνα White Smart Technology Πιστοποιήσεις Κίνα White Smart Technology Πιστοποιήσεις Κίνα White Smart Technology Πιστοποιήσεις