Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Έρευνα: Οι επιχειρήσεις είναι «ικανοποιημένες» όταν το φυσικό έλεγχο προσπέλασης

Πιστοποίηση
Κίνα White Smart Technology Πιστοποιήσεις
Κίνα White Smart Technology Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
πολύ εκτιμήσαμε για σας τα προϊόντα με την καλή ποιότητα και service.keep σχετικά με.

—— Mr.FooCH

Κάνοντας επιχειρήσεις με αυτήν την επιχείρηση για πάνω από 8 έτη, δεν αφήνουν ποτέ με κάτω, τη μεγάλη υπηρεσία και υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα, συστήνουν ιδιαίτερα!

—— Josh Michael

Η τιμή μπορεί να μην είναι η φτηνότερες, αλλά πολύ λογικές σύγκριση με την ποιότητα των προϊόντων των orthers και η επιχείρηση porwer.

—— Mr.Johnson

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Έρευνα: Οι επιχειρήσεις είναι «ικανοποιημένες» όταν το φυσικό έλεγχο προσπέλασης

Είστε εδώ:

  • Σπίτι
  • Έρευνα: Οι επιχειρήσεις είναι «ικανοποιημένες» όταν το φυσικό έλεγχο προσπέλασης
 

 

Έρευνα: Οι επιχειρήσεις είναι «ικανοποιημένες» όταν το φυσικό έλεγχο προσπέλασης

8 Απριλίου 2014

Από: Zack Martin

ΕΚΡΥΨΕ σφαιρικό που ερευνήθηκε 600 χρήστες στις φυσικές τεχνολογίες ελέγχου προσπέλασης που παρουσίασαν αντιλήψεις για την αλλαγή, η σημασία των καλύτερων πρακτικών βιομηχανίας και πόσο καλά οι καλύτερες πρακτικές τεχνολογίας και πολιτικής εφαρμόζονται.

Οι τοποθετήσεις που αποκαλύπτονται στην έρευνα παρουσιάζουν πόσο καλά οι οργανώσεις μπορούν να υπερασπίσουν ενάντια στις όλο και περισσότερο επικίνδυνες και δαπανηρές απειλές ασφάλειας, και τώρα και στο μέλλον.

«Αυτή η έρευνα δημιουργεί τα ερωτήματα για πόσο καλά οι οργανώσεις συμβαδίζουν με τους κακούς τύπους,» ο εν λόγω John Fenske, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ προϊόντος, φυσικός έλεγχος προσπέλασης με ΕΚΡΥΨΕ σφαιρικό. «Η ικανοποίηση δεν είναι σοφή, εντούτοις, και η εμμονή στις καλύτερες πρακτικές βιομηχανίας θα είναι όλο και περισσότερο κρίσιμη προκειμένου να εκμεταλλευτεί η ερχόμενη παραγωγή των τεχνολογιών και των ικανοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του κινητού ελέγχου προσπέλασης στα smartphones. Μια εμπιστοσύνη στην υποδομή, την τεχνολογία και τις νοοτροπίες κληρονομιών θα το κάνει για να συμβαδίσει με σκληρά τις σημερινές προόδους τεχνολογίας που εξετάζουν έναν κόσμο των όλο και περισσότερο περίπλοκων απειλών.»

ΕΚΡΥΨΕ γραφικό συνδυάζει τα αποτελέσματα από την έρευνά του με τα δημοσιευμένα στοιχεία όσον αφορά τις παραβιάσεις της ασφαλείας και τις σχετικές δαπάνες. Τα συμπεράσματα περιλαμβάνουν:

  • Μόνο 37% των χρηστών εκτελούν τις ετήσιες αξιολογήσεις της ασφάλειας και οι περισσότεροι δεν συμβάλλονται έναν τρίτο για να εξετάσουν τα υπάρχοντα φυσικά συστήματα ελέγχου προσπέλασης. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες είτε διεξάγουν τους λογιστικούς ελέγχους ασφάλειας είτε την άσκηση διείσδυσής τους εσωτερικά, είτε δεν εξετάζουν τα συστήματά τους καθόλου.
  • Περισσότερο από οι μισοί από τους εναγομένους δεν έχουν αναβαθμίσει στον περασμένο χρόνο, και περισσότερο από 20% δεν έχουν αναβαθμίσει τα τελευταία τρία χρόνια.
  • 75% των τελικών χρηστών είπε ότι οι κάρτες με το σύστημα κρυπτογραφία ήταν σημαντικές. Η πλειοψηφία επίσης θεωρεί ότι οι τεχνολογίες MAG-λωρίδων και εγγύτητας παρέχουν την επαρκή ασφάλεια, παρά την ευπάθεια στην κλωνοποίηση.
  • 75% των εναγομένων δηλώνουν ότι οι τεχνολογίες υψηλός-ασφάλειας ήταν σημαντικές ή πολύ σημαντικές, αλλά κατά το ήμισυ είπαν ότι δεν τις εφάρμοζαν καλά, ή καθόλου. Περισσότερο από 90% αισθάνθηκε ότι οι ασφαλέστερες πολιτικές ήταν σημαντικές ή πολύ σημαντικός, με μόνο 70% αισθητό τις εφάρμοζαν αποτελεσματικά ή πολύ αποτελεσματικά.

Τα μεγαλύτερα εμπόδια στην καλύτερης πρακτικής εφαρμογή ήταν προϋπολογισμός-σχετικά, και διαχείριση μην βλέποντας την αξία στην επένδυση. Ακόμα το κόστος στις καλύτερες πρακτικές μπορεί να είναι πολύ υψηλό – παραδείγματος χάριν, $5.4 εκατομμύρια για μια παραβίαση στοιχείων, σύμφωνα με το ίδρυμα Ponemon.

ΕΚΡΥΨΕ τα κράτη ότι οι τρέχουσες αντιλήψεις για το έλεγχο προσπέλασης θα ασκήσουν επίδραση στην υιοθέτηση των μελλοντικών τεχνολογιών. Για παράδειγμα, ο κινητός έλεγχος προσπέλασης στα έξυπνα τηλέφωνα θα επιτρέψει μια παρενόχληση-ελεύθερη εμπειρία για τους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να φέρουν τα όλα κλειδιά και τα πιστοποιητικά τους σε μια συσκευή που προστατεύουν προσεκτικά και χάνουν σπάνια ή ξεχνούν. Εντούτοις, εάν η αγορά συνεχίζει να καθυστερεί την ανάπτυξη των καλύτερων πρακτικών ενάντια στις απειλές στις παραδοσιακούς κάρτες και τους αναγνώστες, θα είναι δύσκολο για τις επιχειρηματικές υποδομές να κινηθούν χωρίς ραφή προς τα ψηφιακά πιστοποιητικά που συνεχίζουν smartphones σε ένα περιβάλλον επέκτασης BYOD με τις νέες και διαφορετικές απειλές ασφάλειας.

 

Χρόνος μπαρ : 2014-04-09 16:14:04 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
White Smart Technology

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kenny Huang

Τηλ.:: +86 15914094965

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)