Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για U.S. Μέσα RFID επιχείρησης μούρων για να βοηθήσει να προέλθει πιθανές απώλειες

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ White Smart Technology Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ White Smart Technology Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
πολύ εκτιμήσαμε για σας τα προϊόντα με την καλή ποιότητα και service.keep σχετικά με.

—— Mr.FooCH

Κάνοντας επιχειρήσεις με αυτήν την επιχείρηση για πάνω από 8 έτη, δεν αφήνουν ποτέ με κάτω, τη μεγάλη υπηρεσία και υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα, συστήνουν ιδιαίτερα!

—— Josh Michael

Η τιμή μπορεί να μην είναι η φτηνότερες, αλλά πολύ λογικές σύγκριση με την ποιότητα των προϊόντων των orthers και η επιχείρηση porwer.

—— Mr.Johnson

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
U.S. Μέσα RFID επιχείρησης μούρων για να βοηθήσει να προέλθει πιθανές απώλειες

Η εταιρία επεκτείνει ένα σύστημα Intelleflex RFID μετά από να οδηγήσει την τεχνολογία σε εγκαταστάσεις συσκευασίας στο Μεξικό, καθώς επίσης και κέντρο διανομής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από τη Claire Swedberg

30 Νοεμβρίου 2011 — μετά από έναν έξι εβδομάδων πιλότο των ετικεττών αισθητήρων θερμοκρασίας RFID στα βατόμουρα διαδρομής από τα μεξικάνικα αγροκτήματα μέσω των εγκαταστάσεων συσκευασίας της στο Los Reyes, Μεξικό, και προς τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΆ κέντρα διανομής της, μια αμερικανική επιχείρηση μούρων επεκτείνει τώρα τη λύση σε τις όλες της εγκαταστάσεις. Εκείνη η επέκταση, που παρέχεται από τη Σάντα Κλάρα, περίπου, την επιχείρηση Intelleflex λύσεων διαφάνειας, χρησιμοποιεί το λογισμικό από τις υπηρεσίες Proware (ένα τμήμα της Φλώριδα-βασισμένης στον τεχνολογίας σταθερό Franwell RFID). Το Intelleflex αναφέρει ότι θα εξοπλίσει τώρα όλης της επιχείρησης μούρων τέσσερα μεξικάνικα packinghouses και τριών ΗΠΑ το DCS με την τεχνολογία RFID, και θα παράσχει τις θερμοκρασία-ακολουθώντας ετικέττες σε περισσότερους από 1.000 καλλιεργητές. Αυτό το ξεδίπλωμα αναμένεται για να ολοκληρωθεί ως τα τέλη του 2011.

Η επιχείρηση μούρων, που έχει μειωθεί να περάσει από συνέντευξη ή να ονομαστεί για αυτό το άρθρο, διεύθυνε έξι εβδομάδων έναν πειραματικό αυτό το προηγούμενο ελατήριο, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η ποιότητα του προϊόντος φθάνοντας στα καταστήματα, καθώς επίσης και να μειωθεί η διακένωση ως αποτέλεσμα της επιδείνωσης φρούτων. Ο πειραματικός, διευθυμένος στα βατόμουρα μόνο (αν και η πλήρης επέκταση θα περιλάβει τις πολλαπλάσιες ποικιλίες μούρων), επέτρεψε στην επιχείρηση για να ακολουθήσει τις θερμοκρασίες μέσα στα μούρο-γεμισμένα εμπορευματοκιβώτια που φορτώθηκαν στις παλέτες από το χρόνο που τα φρούτα συγκομίστηκαν έως ότου παραδόθηκαν στο DCS. Με βάση τα αποτελέσματα, λέει το Peter Mehring, CEO Intelleflex, η εταιρία θα μπορούσε να αναμείνει να πραγματοποιήσει μια απόδοση της επένδυσης μέσα σε μια εποχή συγκομιδών (που διαρκεί χαρακτηριστικά έξι μήνες). Τα χρήμα-σώζοντας οφέλη περιλαμβάνουν τη διευκόλυνση των μελών προσωπικού για να ξέρουν πότε οι θερμοκρασίες μούρων έχουν αυξηθεί πάρα πολύ υψηλός, και είτε για να εξετάζουν εκείνες τις υψηλές θερμοκρασίες σε πραγματικό - χρόνος (όπως στην προκαταρκτική ψύξη μια δωμάτιο-forced-air ψύξη σύστημα-στη δυνατότητα συσκευασίας), είτε για να καθοδηγούν τα κλουβιά σύμφωνα με τις θερμοκρασίες στις οποίες τα φρούτα είχαν εκτεθεί και, συνεπώς, σύμφωνα με την υπόλοιπη ζωή του προϊόντος στο ράφι του. Με αυτές τις ενέργειες, ο καλλιεργητής μούρων θα είναι σε θέση να μειώσει την πιθανότητα ότι θα πρέπει να απορρίψει τα φρούτα προτού να μπορέσει να πωληθεί ή να διανεμηθεί.


τα τελευταία νέα της εταιρείας για U.S. Μέσα RFID επιχείρησης μούρων για να βοηθήσει να προέλθει πιθανές απώλειες  0
Το σύστημα που χρησιμοποιήθηκε από την επιχείρηση μούρων περιέλαβε τους ειδικά τροποποιημένους φορητούς αναγνώστες της Motorola mc9090-γ, τις ετικέττες αισθητήρων RFID θερμοκρασίας Intelleflex TMT 8500 και έναν φορητό εκτυπωτή για την παραγωγή των συγκολλητικών ετικετών.

Ο πιλότος διαιρέθηκε σε δύο κλειστούς βρόγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων οι ετικέττες RFID χρησιμοποιήθηκαν στις θερμοκρασίες μούρων διαδρομής. Κατά τη διάρκεια του πρώτου βρόχος-που ήταν γνωστού ως καλλιεργητής μια βρόχος-ετικέττα αισθητήρων RFID τοποθετήθηκε σε ένα ή περισσότερα χαρτοκιβώτια που φορτώθηκαν επάνω σε κάθε παλέτα στον τομέα κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, και μέσω του ποιότητα-ελέγχου η δοκιμή απέδωσε packinghouse της επιχείρησης. Για το δεύτερο βρόχο διανομής, μια ετικέττα αισθητήρων RFID τοποθετήθηκε τουλάχιστον σε ένα χαρτοκιβώτιο που φορτώθηκε επάνω στο α η παλέτα, προκειμένου να ακολουθήσει τις θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ψύξης και των συντηρησης στο κρύο σταδίων, και καθώς το χαρτοκιβώτιο ταξιδεύει από το φορτηγό σε ένα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ κέντρο διανομής. Κατά τη διάρκεια του πειραματικού, το στοιχείο θερμοκρασίας μούρων που επιλέχτηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου βρόχου δεν συνδέθηκε με τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου βρόχου. Στο μέλλον, εντούτοις, τα δύο σύνολα στοιχείων θα μπορούσαν να συνδεθούν, έτσι ώστε η επιχείρηση φρούτων θα ήταν σε θέση να ακολουθήσει την ιστορία θερμοκρασίας ενός προϊόντος από το αγρόκτημα στο κατάστημα.

Οι μπαταρία-βοηθημένες παθητικές ετικέττες του (UHF) RFID υπερβολικά υψηλός-συχνότητας του (BAP) του Intelleflex υποστηρίζουν το ISO 18000-6: 2010 κατηγορία 3 πρότυπα για τις ετικέττες BAP RFID, καθώς επίσης και τα πρότυπα EPC GEN 2 για παθητικό UHF RFID. Ενσωματωμένες θερμοκρασίες μέτρων αισθητήρων θερμοκρασίας κάθε ετικέττας σε προετοιμασμένα διαστήματα. Όταν ρωτιέται από έναν αναγνώστη RFID, η ετικέττα διαβιβάζει τα στοιχεία θερμοκρασίας, μαζί με το μοναδικό αριθμό ταυτότητάς της. Με την ώθηση μπαταρία-δύναμής του, Mehring λέει, η ετικέττα μπορεί να διαβαστεί από μέσα από ένα κιβώτιο των μούρων, προς το κέντρο συσκευασμένη παλέτα-κάτι συχνά αδύνατο χρησιμοποιώντας μια παθητική UHF ετικέττα. Το στοιχείο αποθηκεύεται στο βασισμένο στα WINDOWS RFID λογισμικό FreshAware που παρέχεται από ProWare υπηρεσίες. Το Intelleflex εγκατέστησε έναν συνδυασμό σταθερών φορητών αναγνωστών mc9090-γ λύσεων ανακρίσεών του και της Motorola, που τροποποιήθηκε από Intelleflex για να διαβάσει τις ετικέττες BAP του.

Η επιχείρηση μούρων κερδίζει $1.5 δισεκατομμύρια στο εισόδημα ετησίως από τα μούρα και τα σταφύλια που αυξάνονται στο Μεξικό, την Αργεντινή και τη Χιλή, και πωλώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενεργοποιεί τέσσερα packinghouses στο Μεξικό, κάθε ένα που παρέχεται από 200 έως 400 καλλιεργητές στην εγγύτητά του. Όταν τα προϊόντα παραδίδονται από τους αγρότες, packinghouse οι εργαζόμενοι λαμβάνουν και εξετάζουν οπτικά τα φρούτα. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανέναν τρόπο το ποσό ζωής του προϊόντος στο ράφι που παραμένει για κάθε παλέτα, εντούτοις, δεδομένου ότι δεν ξέρουν το χρόνο ότι τα φρούτα επιλέχτηκαν, τη θερμοκρασία του κατά την διάρκεια της επιλογής ή τη θερμοκρασία μέσα στο φορτηγό που την μετέφερε από το αγρόκτημα. Λόγω της ποικιλίας των όρων σπου τα μούρα έχουν υποβληθεί ήδη πρίν φθάνουν packinghouse, τα χαρτοκιβώτια των φρούτων έχουν τις ευρέως διαφορετικές ζωές του προϊόντος στο ράφι. Η γνώση τι η ζωή του προϊόντος στο ράφι μιας ιδιαίτερης παλέτας μπορεί να είναι, βασισμένος στις αναγνώσεις θερμοκρασίας που διαβιβάζονται μέσω RFID, θα βοηθήσει την επιχείρηση να διαχειριστεί τη διαδικασία ψύξης, καθώς επίσης και το προϊόν διαδρομών στο κατάλληλο κέντρο διανομής. Για παράδειγμα, μια παλέτα των μούρων που ήταν ήδη θερμή πρίν φθάνει packinghouse μπορεί να απαιτήσει τον πρόσθετο χρόνο στο δωμάτιο προκαταρκτικής ψύξης, και μπορεί να πρέπει να σταλεί πιό σύντομα, και σε ένα πιό στενό συνεχές ρεύμα, από τα μούρα που αποθηκεύονται σε μια πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

Για τον πειραματικό, η επιχείρηση εγκατέστησε το λογισμικό FreshAware στο σύστημα οπίσθιου μέρους της και στους φορητούς αναγνώστες που παρέχηκαν packinghouse, καθώς επίσης και σε κάθε ένα από το DCS τρία, και σε μερικούς καλλιεργητές. Η επιχείρηση εγκατέστησε επίσης τους σταθερούς αναγνώστες RFID packinghouse και το DCS της. Περίπου 250 καλλιεργητές βατόμουρων που βρέθηκαν στο κεντρικό Μεξικό χρησιμοποίησαν το σύστημα κατά τη διάρκεια έξι εβδομάδων του πειραματικού πέρισυ την άνοιξη καθ' όλη τη διάρκεια της εποχής συγκομιδής. Καλλιεργήστε γεμισμένα τα laborers χαρτοκιβώτια χαρτονιού με τα πρόσφατα επιλεγμένα μούρα, τοποθέτησε ένα εσωτερικό ετικεττών θερμοκρασίας Intelleflex TMT 8500 τουλάχιστον ένα χαρτοκιβώτιο που φορτώνεται επάνω σε μια παλέτα, και πίεσε έπειτα ένα κουμπί στην ετικέττα για να το ενεργοποιήσει. Η ετικέττα κατέγραψε τη θερμοκρασία διαβάζοντας κάθε 15 λεπτά. Μόλις συσκευάστηκαν όλα τα χαρτοκιβώτια επάνω στις παλέτες, το προσωπικό του καλλιεργητή χρησιμοποίησε τη φορητή συσκευή για να διαβάσει τον αριθμό ταυτότητας που κωδικοποιήθηκε στις ετικέττες RFID κάθε παλέτας, και στην ανίχνευση ο κώδικας φραγμών εκείνης της παλέτας. Αυτό το στοιχείο φορτώθηκε στο λογισμικό FreshAware, με αυτόν τον τρόπο σύνδεση ο με κωδικό ασφαλείας αύξων αριθμός εκείνης της παλέτας με την ετικέττα το IDs. Τα laborers φόρτωσαν έπειτα τις παλέτες στα φορτηγά ή τα φορτηγά που μετέφεραν τα μούρα packinghouse, εντόπισαν ένα στην πέντε ωρών κίνηση μακριά.

Όταν οι παλέτες έφθασαν packinghouse Los Reyes, οι υπάλληλοι χρησιμοποίησαν τους φορητούς αναγνώστες mc9090-γ, που τροποποιήθηκαν από Intelleflex, για να ανιχνεύσουν τον κώδικα φραγμών της παλέτας, προκειμένου να συλλεχθεί ένας αριθμός ταυτότητας συγκεκριμένος για εκείνη την παλέτα, και να μεταφορτώσουν έπειτα τους αριθμούς ταυτότητας και τα κούτσουρα θερμοκρασίας που αποθηκεύτηκαν στην UHF ετικέττα ή τις ετικέττες BAP (υπήρξαν συχνά περισσότεροι του ενός σε μια ενιαία παλέτα). Επειδή η ετικέττα IDs συνδέθηκε με το με κωδικό ασφαλείας αριθμό, η επιχείρηση θα μπορούσε να εξασφαλίσει ότι μόνο το στοιχείο ετικεττών για εκείνη την ιδιαίτερη παλέτα συλλέχθηκε και αποθηκεύτηκε στο λογισμικό FreshAware. Αυτή η διαδικασία αναπτύχθηκε ως μέθοδος για έξω την περιπλανώμενη ετικέττα διαβάζει ως αποτέλεσμα του TMT που 8500 των ετικεττών μακριών διαβάζουν τη σειρά, η οποία μπορεί να επεκταθεί σε 100 μέτρα (328 πόδια) σε υπαίθριο. Εάν ο αναγνώστης συνέλαβε τον αριθμό ταυτότητας μιας παλέτας τοποθετημένης εδώ κοντά, το λογισμικό δεν θα ελάμβανε υπόψη εκείνη την ανάγνωση δεδομένου ότι ο κώδικας φραγμών του δεν ήταν ανιχνευμένος.

Σε περίπτωση που μια ανάγνωση θερμοκρασίας ήταν πάρα πολύ υψηλή, το προσωπικό θα ελάμβανε μια επιφυλακή στη φορητή οθόνη, και μια επιφυλακή θα προκαλούταν επίσης στο λογισμικό για τους διευθυντές επιχείρησης που ακολουθούν τις θερμοκρασίες μέσω ενός PC. Στο μεταξύ, οι εργαζόμενοι χρησιμοποίησαν έναν μικρό εκτυπωτή, που φορέθηκε γύρω από μια ζώνη και που συνδέθηκε μέσω μιας σύνδεσης WI-Fi με τη φορητή μονάδα, για να τυπώσει μια συγκολλητική ετικέτα που δείχνει την ποιότητα του προϊόντος επάνω στην παραλαβή, βασισμένη στα διαβασμένα RFID στοιχεία. Ότι η ετικέτα συνδέθηκε έπειτα με την τέντωμα-τυλιγμένη παλέτα.

Έπειτα, οι υπάλληλοι ποιότητα-ελέγχου επιθεώρησαν τα χαρτοκιβώτια. Ενώ στο παρελθόν, έκαναν τόσο απλά με οπτικά να επιθεωρήσουν τα μούρα, χρησιμοποίησαν τους φορητούς αναγνώστες κατά τη διάρκεια του πειραματικού, για να συλλάβουν πάλι τα πιό πρόσφατα στοιχεία θερμοκρασίας, και να καθορίσουν έπειτα την ποιότητα των φρούτων. Η διαχείριση θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία ιστορίας θερμοκρασίας για να καθορίσει πόσο καιρό τα μούρα θα πρέπει να παραμείνουν στο δωμάτιο προκαταρκτικής ψύξης. Οι ετικέττες RFID αφαιρέθηκαν έπειτα, και θα μπορούσαν να επιστραφούν στον καλλιεργητή για ένα άλλο φορτίο των μούρων.

Οι παλέτες ήταν έπειτα για την αποστολή στα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ κέντρα διανομής της επιχείρησης. Μια ετικέττα TMT 8500 RFID τοποθετήθηκε σε ένα από τα χαρτοκιβώτια σε κάθε παλέτα, και οι εργαζόμενοι διάβασαν εκείνη την νέα ετικέττα, με αυτόν τον τρόπο αρχίζοντας το δεύτερο βρόχο του πιλότου. Το δωμάτιο προκαταρκτικής ψύξης προσαρμόζει περίπου 36 παλέτες, και δροσίζεται μέσω αναγκασμένος - αέρας σε περίπου 33 βαθμούς Fahrenheit (0.6 βαθμοί Κέλσιος), για να δροσιστούν γρήγορα τα μούρα. Τα μούρα που ήταν επιλεγμένων στις πολύ θερμές θερμοκρασίες, ή είχαν μεταφερθεί στα unrefrigerated φορτηγά, θα απαιτούσαν ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο δωμάτιο προκαταρκτικής ψύξης από άλλα μούρα. Το Intelleflex εγκατέστησε ένας από τους αναγνώστες του στο δωμάτιο προκαταρκτικής ψύξης, με τις κεραίες που τοποθετήθηκαν στη στέγη για να συλλάβουν τους αριθμούς ταυτότητας και τις αναγνώσεις θερμοκρασίας των ετικεττών που συσκευάστηκαν στα κιβώτια σε κάθε παλέτα. Η διαχείριση θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εκείνες τις πληροφορίες για να αφαιρέσει τις παλέτες που έχουν δροσίσει γρηγορότερα από άλλες (ενδεχομένως επειδή τα φρούτα που περιείχαν ήταν επιλεγμένων όταν είχαν δροσιά έξω, ή είχε μεταφερθεί packinghouse σε ένα φορτηγό που καταψύχτηκε κατάλληλα), ενώ εκείνοι που ήταν θερμότεροι παρέμειναν στο δωμάτιο κατά μια πιό μακροχρόνια διάρκεια.

Οι παλέτες τοποθετήθηκαν έπειτα στην κρύα αποθήκευση μέχρι τη ναυτιλία σε ένα κέντρο διανομής. Η επιχείρηση εγκατέστησε τους σταθερούς Intelleflex αναγνώστες σε τρεις ΗΠΑ DCS-μια στο Τέξας, μια σε νότια Καλιφόρνια και άλλη στην Πενσυλβανία. Και οι τρεις θέσεις χρησιμοποίησαν επίσης το λογισμικό FreshAware για να ερμηνεύσουν και να αποθηκεύσουν τα στοιχεία από το RFID διαβάζουν, και για να προειδοποιήσουν τους χρήστες εάν ένα κατώτατο όριο θερμοκρασίας είχε ξεπεραστεί. Οι αναγνώστες Intelleflex εγκαταστάθηκαν στις πόρτες αποβαθρών και των τριών εγκαταστάσεων, προκειμένου να διαβαστούν τα στοιχεία ταυτότητας και θερμοκρασίας ετικεττών καθώς τα οχήματα ξεφορτώθηκαν. Αυτό που είναι περισσότερος, εργαζόμενοι χρησιμοποίησε τη Motorola handhelds για να ανιχνεύσει τους κώδικες φραγμών παλετών, και να διαβάσει έπειτα τις ετικέττες που συσκευάστηκαν στα κιβώτια στις παλέτες για να συλλάβουν τα στοιχεία θερμοκρασίας τότε ότι οι παλέτες επιθεωρούνταν. Με εκείνο το στοιχείο, κάθε συνεχές ρεύμα θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στις λεπτομέρειες για κάθε παλέτα στο λογισμικό FreshAware, και να καθορίσει κάθε παλέτας που παραμένει ζωή του προϊόντος στο ράφι. Με εκείνο τον τρόπο, το ΣΥΝΕΧΕΣ προσωπικό θα μπορούσε να καθοδηγήσει τα προϊόντα στα καταστήματα βασισμένα στη ζωή του προϊόντος στο ράφι, και να καθορίσει πόσο μακριά θα μπορούσαν ακίνδυνα να ταξιδεψουν, και πόσο καιρό μπόρεσαν να περιμένουν στην αποθήκευση.

Κατά τη διάρκεια του πειραματικού, η επιχείρηση επέκτεινε 700 ετικέττες, οι οποίες επαναχρησιμοποιήθηκαν επάνω στην ολοκλήρωση του κύκλου τους με ένα χαρτοκιβώτιο σε μια παλέτα.

Η μέγιστη αξία που η επιχείρηση έλαβε, εκθέσεις Intelleflex, ήταν στη γνώση των βέλτιστων θερμοκρασιών για την αποθήκευση των μούρων πριν από, προκειμένου να καθοριστεί πόσο καιρό πρέπει να κρατηθούν στο δωμάτιο προκαταρκτικής ψύξης, καθώς επίσης και το χρονικό διάστημα που παραμένει προτού να έπρεπε τα φρούτα να κινηθούν από το συνεχές ρεύμα προς το ράφι μαγαζιό. Με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας, η επιχείρηση διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να μειώσει την απώλεια προϊόντων λόγω της επιδείνωσης.
Χρόνος μπαρ : 2011-12-01 16:29:50 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
White Smart Technology

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kenny Huang

Τηλ.:: +86 15914094965

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)