Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Σάλος στην κινητή αγορά δακτυλικών αποτυπωμάτων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ White Smart Technology Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ White Smart Technology Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
πολύ εκτιμήσαμε για σας τα προϊόντα με την καλή ποιότητα και service.keep σχετικά με.

—— Mr.FooCH

Κάνοντας επιχειρήσεις με αυτήν την επιχείρηση για πάνω από 8 έτη, δεν αφήνουν ποτέ με κάτω, τη μεγάλη υπηρεσία και υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα, συστήνουν ιδιαίτερα!

—— Josh Michael

Η τιμή μπορεί να μην είναι η φτηνότερες, αλλά πολύ λογικές σύγκριση με την ποιότητα των προϊόντων των orthers και η επιχείρηση porwer.

—— Mr.Johnson

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Σάλος στην κινητή αγορά δακτυλικών αποτυπωμάτων

Οι κινητές πληρωμές είδαν μια σημαντική ώθηση το 2012 κυρίως χάρις στην αυξανόμενη υιοθέτηση NFC, που αυξάνεται το ενδιαφέρον για τις ανέπαφες πληρωμές και τις κινητές πρωτοβουλίες πορτοφολιών όπως Isis. Με την προσθήκη όλο και περισσότερο, οι μεγάλης αξίας λειτουργίες έρχονται η ανάγκη για την ασφαλή και αξιόπιστη κινητή επικύρωση.

Η κινητή ανέπαφη λειτουργία είναι βεβαίως στο μέλλον μας – από πολλές απόψεις αυτό είναι ήδη εδώ – αλλά η τεχνολογία έχει συναντηθεί με το σκεπτικισμό σε μερικούς κύκλους λόγω των αδυναμιών στην επικύρωση και την επαλήθευση ταυτότητας.

Οι καρφίτσες και οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι απλά αρκετές όπως κινητοί γίνονται ο επόμενος στόχος για τους χάκερ.

Εισάγετε τη βιομετρική.

Πολλοί θεωρούν ότι η απάντηση θα βρεθεί στο γάμο της βιομετρικής και των κινητών συσκευών. Αλλά που η βιομετρική μορφή πρέπει να χρησιμοποιηθεί; Ο Walter Χάμιλτον, εκτελεστικός διευθυντής στη διεθνή βιομετρική & ένωση προσδιορισμού, λέει ότι υπάρχουν διάφορα frontrunners.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι μια βάση της βιομετρικής από την αρχή και αν και οι flashier μορφές έχουν εμφανιστεί, το δακτυλικό αποτύπωμα συνεχίζει να χτυπά επάνω από την κατηγορία βάρους του.

«Το δακτυλικό αποτύπωμα, η ίριδα, και η του προσώπου αναγνώριση είναι τα «μεγάλα 3», με το δακτυλικό αποτύπωμα που είναι τα πιό κοινά και η δημοφιλής μορφή,» λέει το Χάμιλτον. «Είναι γρήγοροι, αξιόπιστοι, εύχρηστοι, υπερβολικά ακριβείς και δεν επηρεάζονται αρνητικά από τις περιβαλλοντικές συνθήκες.»

Δόσιμο κινητό το δάχτυλο

Οι περισσότερες κινητές συσκευές περιέχουν ήδη τα τμήματα ήχου και καμερών που απαιτούνται για να επικυρώσουν τη φωνητική εκτύπωση και την του προσώπου αναγνώριση. Ακόμα πολλοί εμπειρογνώμονες αισθάνονται ότι το δακτυλικό αποτύπωμα είναι το καλύτερο εργαλείο τρόπων για την κινητή ασφάλεια επειδή μπορεί να προσφέρει ένα προστιθέμενο επίπεδο επαλήθευσης και συγκατάθεσης.

Η πρόκληση είναι ότι σήμερα λίγες συσκευές κατέχουν το υλικό ανιχνευτών δακτυλικών αποτυπωμάτων.

«Η διάρκεια ενάντια στον κλονισμό, η δόνηση και οι επιδράσεις που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην επιφάνεια αισθητήρων είναι σοβαρές ανησυχίες,» εξηγεί το Χάμιλτον. «Οι εφαρμογές πρέπει να είναι μικρές επειδή η ακίνητη περιουσία και η κατανάλωση ισχύος στην κινητή πλατφόρμα είναι σε ένα ασφάλιστρο.»

Το Sebastien Taveau, κύριος ανώτερος υπάλληλος τεχνολογίας με την Καλιφόρνια-βασισμένη ισχύ κατασκευαστών αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων, αντηχεί αυτό το συναίσθημα. «Πρέπει να είναι αρκετά μικρό ότι δεν λαμβάνει πάρα πολύ διάστημα, δεν χρησιμοποιεί πάρα πολλούς κύκλους επεξεργασίας και δεν προσθέτει την τριβή στην καταναλωτική αλληλεπίδραση με τη συσκευή.»

«Η τεχνολογία είναι όπως μια διατροφή,» λέει Taveau. «Είναι πάντα ευκολότερο να κερδηθεί το βάρος από να ριχτεί – το ίδιο πράγμα ισχύει για την τεχνολογία, είναι δύσκολο να συρρικνωθεί κάτω σε κάτι που είναι καταναλωτής-αποδεκτό.»

AuthenTec: Η Apple του ματιού της αγοράς

Πριν από το 2012, η αγορά εμοίασε με κάτι ενός αγώνα δύο αλόγων μεταξύ της Μελβούρνης, Φλώριδα - βασισμένο UPEK AuthenTec και του Σαν Φρανσίσκο. Ο ανταγωνισμός είδε την αγορά που χωρίστηκε μεταξύ δύο λύσεων: Αισθητήρας περιοχής AuthenTec και αισθητήρας ισχυρών κτυπημάτων UPEK.

Ένας αισθητήρας περιοχής είναι ένας πυρίτιο-βασισμένος στον ανιχνευτής που δεν χρησιμοποίησε τα οπτικά χαρακτηριστικά μάλλον απαίτησε τη χρήση μιας πηγής φωτός, η οποία αποδείχθηκε βαριά στην κατανάλωση ισχύος – μια ανησυχία για την κινητή εφαρμογή. Με αυτήν την μέθοδο, επειδή το πυρίτιο είναι ο αισθητήρας, ένα δάχτυλο πρέπει να εφαρμοστεί φυσικά στην επιφάνειά του για να διευθύνει την επικύρωση.

Οι αισθητήρες ισχυρών κτυπημάτων όπως αυτόν που παρέχεται από UPEK χρησιμοποιούν έναν ανιχνευτή πυριτίου που διαμορφώνεται όπως έναν λεπτό φραγμό των εικονοκυττάρων αισθητήρων. Αυτή η μέθοδος βλέπει στο ισχυρό κτύπημα χρηστών το δάχτυλό τους πέρα από το φραγμό ενώ ο αισθητήρας παίρνει τις διαδοχικές εικόνες του δάχτυλου και τις αναδημιουργεί χρησιμοποιώντας έναν σύνθετο αλγόριθμο.

Αυτός ο ανταγωνισμός μεταξύ UPEK και AuthenTec συνεχίστηκε μέχρι το 2010 όταν συγχώνευσαν οι επιχειρήσεις με το όνομα AuthenTec, που φέρνει τις δύο πιό βιώσιμες λύσεις ανιχνευτών δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από μια στέγη.

Η συγχώνευση και οι επόμενοι κυματισμοί αυτό έστειλαν αλλαγμένος το τοπίο αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων και συνέλαβαν την προσοχή της κινητής συσκευής η γιγαντιαία Samsung, που ακολουθήθηκε σύντομα από τη Apple.

Η Apple αγόρασε AuthenTec τον Ιούλιο του 2012, μια κίνηση που σε $356 εκατομμύριο τάξεις μεταξύ των ακριβότερων αποκτήσεων Apple έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Ενώ η αγορά της Apple AuthenTec οδηγήθηκε βεβαίως από την επιθυμία να κατέχεται η τεχνολογία ανιχνευτών δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα μέλη προτείνουν ότι ήταν ακριβώς όπως πολύς για την κράτηση της τεχνολογίας από τα χέρια της Samsung.

Η απαγόρευση της Samsung από την ενσωμάτωση των αισθητήρων AuthenTec στις συσκευές της ήταν βεβαίως ένα χτύπημα στην κινητή εφαρμογή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά καθώς μια πόρτα κλείνει άλλη ανοίγει συχνά.

Μια δομή καινούργιων αγορών

Με AuthenTec μέσα στη Apple, η αγορά ανιχνευτών δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει εισαγάγει κάτι μιας αναγέννησης. Οι επιχειρήσεις όπως την ισχύ και οι Σουηδία-βασισμένες κάρτες αβ δακτυλικών αποτυπωμάτων κερδίζουν μια βάση και φέρνουν με τους τις νέες λύσεις.

«Μετά από την απόκτηση, ξαφνικά η καθεμία θέλησε να κινηθεί συγχρόνως,» εξηγεί Taveau. Έχει επιτρέψει στην ισχύ για να φθάσει στο υπόλοιπο της αγοράς, εξηγεί, αρχίζοντας με τα PC και να επεκταθεί σε άλλα καταναλωτικά ηλεκτρονικά.

Η συμμετοχή της Apple όχι μόνο δημιούργησε μια ευκαιρία για τις νέες εταιρείες να αρπάξουν το μερίδιο αγοράς, η παρουσία μεγάλης ακτινοβολίας της ανυψώνει επίσης την καταναλωτική συνειδητοποίηση της τεχνολογίας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η «απόκτηση της Apple Authentec έχει εστιάσει βεβαίως την προσοχή στη βιομετρική και οι δημιουργημένες νέες ευκαιρίες στη βιομετρική αγορά,» λένε τον Αλέξανδρο Blomquist, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων με τις κάρτες αβ δακτυλικών αποτυπωμάτων.


 

Χρόνος μπαρ : 2013-07-02 10:33:34 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
White Smart Technology

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kenny Huang

Τηλ.:: +86 15914094965

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)