Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για RFID σύστημα χρονισμού αγώνα αναπτυχθεί σε εκδήλωση του Tallahassee άνοιξη

Πιστοποίηση
Κίνα White Smart Technology Πιστοποιήσεις
Κίνα White Smart Technology Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
πολύ εκτιμήσαμε για σας τα προϊόντα με την καλή ποιότητα και service.keep σχετικά με.

—— Mr.FooCH

Κάνοντας επιχειρήσεις με αυτήν την επιχείρηση για πάνω από 8 έτη, δεν αφήνουν ποτέ με κάτω, τη μεγάλη υπηρεσία και υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα, συστήνουν ιδιαίτερα!

—— Josh Michael

Η τιμή μπορεί να μην είναι η φτηνότερες, αλλά πολύ λογικές σύγκριση με την ποιότητα των προϊόντων των orthers και η επιχείρηση porwer.

—— Mr.Johnson

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
RFID σύστημα χρονισμού αγώνα αναπτυχθεί σε εκδήλωση του Tallahassee άνοιξη

Άνοιξη Tallahassee ξεκίνησε αυτό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με την 38η άνοιξη 10K / 5K και 1 μίλια Run. Παρουσιάστηκε από το κόλπο ανέμους Track Club, η ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 2.000 δρομείς με αποτελέσματα που παρέχονται από ένα σύστημα RFID-βασισμένες χρονοδιάγραμμα από ChronoTrack.

Συμμετέχοντες αγώνας κάθε εκδόθηκαν αριθμημένο αγώνα μπούστο με ένα chip χρονομέτρησης ChronoTrack Β-ετικέτα ενσωματωμένα, με RFID χρονοδιάγραμμα χαλάκια στην αρχή και στην γραμμή του τερματισμού. Με το αυτόματο σύστημα, οι διοργανωτές του αγώνα ήταν σε θέση να καταγράφει Σπλιτ, net time δρομείς, φινίρισμα και ρυθμό? με αποτελέσματα που Αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο.


Tallahassee είναι εξοικειωμένη με αγώνες που τροφοδοτείται από την τεχνολογία RFID, με την πόλη που πρόσφατα φιλοξενία την τρίτη ετήσια παύλα σκυλάκι DC όπου καταγράφηκαν οι δρομείς φορές χρησιμοποιώντας ένα παρόμοιο σύστημα τσιπ που αναπτύχθηκε από το χρονοδιάγραμμα συστήματα RFID αγώνα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, περίπου 5,924 δρομείς και περιπατητές που συγκεντρώθηκαν για την πόλη του 37η ετήσια Tallahassee Τουρκία τριποδισμός. Διοργανωτές του αγώνα χρησιμοποιείται ένα σύστημα RFID-βασισμένες χρονοδιάγραμμα – επίσης από ChronoTrack – για την παρακολούθηση του αγώνα και μετά σε πραγματικό χρόνο αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του διοργανωτή της εκδήλωσης

Χρόνος μπαρ : 2013-04-15 10:30:53 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
White Smart Technology

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kenny Huang

Τηλ.:: +86 15914094965

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)